Bouwonderneming van Pruijssen
+31 (0)13 507 2445 T
+31 (0)6 52 09 53 29 M
bouwen@vanpruijssen.nl E
Werkwijze

Hoe gaan wij te werk?

Bouwonderneming van Pruijssen kenmerkt zich door de korte lijnen vanaf uw offerteaanvraag tot aan de oplevering van uw bouwproject. Wanneer u contact met ons opneemt over uw nieuwbouw, aanbouw of onderhoudswerk maken wij met u een afspraak op korte termijn. We komen bij u langs om naar uw ideeën te luisteren en de eventuele tekening globaal door te nemen. Volgens afspraak ontvangt u van ons een duidelijke offerte. Dit is geheel kosteloos en vrijblijvend.

Na uw akkoord leggen we afspraken met u vast over de werkzaamheden en de planning, zodat u exact weet waar u aan toe bent. In de uitvoeringsfase zijn de lijnen kort. Tijdens het werk vinden wij het belangrijk om contact met u te houden over de voortgang van het werk. U heeft één persoon als aanspreekpunt die op de hoogte is van alle lopende zaken. Over eventueel meer- en minderwerk tijdens de bouw kan altijd gesproken worden.

Als de bouw gereed is en alle afspraken zijn nagekomen bekijken we samen met u het resultaat. Hierbij geldt dat wij pas tevreden zijn als u dat bent.